Rapport från årsmötet i Motala 2017

Flera av klubbens medlemmarna valde att komma redan på fredagen. Motala bjöd på kall vind och ett frostigt bemötande, men väl inne på hotell Nostalgi fann vi värmen från varandra. Kört längst hade Rose och Arild från Norge gjort. Det är alltid mysigt att träffa alla igen efter 6 månader av abstinens. När vi ses igen är det som att vi sågs igår. Så mycket att tala om och berätta för varandra. Planer för framtiden med mera. 
 
Den här gången var det extra spännande att få veta vad klubbens medlemmar skulle tycka om förslaget från styrelsen om ett världsmöte 2020. Samtalen rörde sig även om vilka som kunde tänka sig att åka till världsmötet i Tyska Bamberg till pingst. Intresset var stort och 5 ekipage drar i skrivande stund söder över i slutet av maj och vad vet vi förhoppningsvis blir vi fler. Efter en god måltid drog vi oss sakteliga mot baren för en sängfösare. 
 
Efter en god natts sömn åt vi en god frukost. Vi, Peter och Mia körde för att inhandla ingredienserna till Panharddrinken. Tillbaka till hotellet började fler droppa in eftermiddagen bjöd på kaffe och smörgår inför styrelsmötet. I år var många där, 26 personer, för att visa sitt intresse för klubben. 
 
Fråga om världsmöte röstades enhälligt igenom så nu är det bara att planera för 2020. Det gäller samtliga i klubben vi måste visa att även en liten klubb kan. Vad vi behöver hjälp med kommer att läggas ut i separat artikel. Övriga frågor kan ni läsa om i artikeln om styrelsemötet 2017. 
 
18.30 serverades Panhard Speciale och som vanligt blev det fantastiskt trevlig gemenskap innan vi drog oss ner till restaurangen för kvällens middag. Efteråt en drink i baren, en runda i motormuséet och många goda skratt innan vi slumrade in runt midnatt.
 
Efter en god frukost sa vi hej då och lovade att ses snart igen. Flera av oss åker till Bamberg i kolonn till pingst. Nu har vi något att se fram emot under 3 månader.
Vi samlas hemma hos oss i Eneryda så drar vi söderut tillsammans i slutet av maj. Tills dess var rädda om Er och pyssla om Era Panharder kramiz önskar Mia